Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Guía de titulación
1 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G041V01101
Bioloxía: Bioloxía
1c
FB
6
O01G041V01102
Física: Física
1c
FB
6
O01G041V01103
Química: Química
1c
FB
6
O01G041V01104
Matemáticas: Matemáticas
1c
FB
6
O01G041V01105
Xeoloxía: Xeoloxía
1c
FB
6
O01G041V01201
Matemáticas: Ampliación de matemáticas
2c
FB
6
O01G041V01202
Física: Ampliación de física
2c
FB
6
O01G041V01203
Química: Ampliación de química
2c
FB
6
O01G041V01204
Informática: Informática
2c
FB
6
O01G041V01205
Fisioloxía
2c
OB
6
2 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G041V01301
Empresa: Economía e empresa
1c
FB
6
O01G041V01302
Bioquímica
1c
OB
6
O01G041V01303
Química física
1c
OB
6
O01G041V01304
Química orgánica
1c
OB
6
O01G041V01305
Técnicas de preparación de mostras
1c
OB
6
O01G041V01401
Microbioloxía
2c
OB
6
O01G041V01402
Xestión de residuos
2c
OB
6
O01G041V01403
Análise instrumental
2c
OB
6
O01G041V01404
Química e bioquímica alimentaria
2c
OB
6
O01G041V01405
Introdución á enxeñaría química
2c
OB
6
3 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G041V01501
Bromatoloxía
1c
OB
6
O01G041V01502
Tecnoloxía alimentaria
1c
OB
6
O01G041V01503
Operacións básicas I
1c
OB
6
O01G041V01504
Microbioloxía industrial alimentaria
1c
OB
6
O01G041V01505
Toxicoloxía alimentaria
1c
OB
6
O01G041V01601
Ampliación de bromatoloxía
2c
OB
6
O01G041V01602
Operacións básicas II
2c
OB
6
O01G041V01603
Nutrición e dietética
2c
OB
6
O01G041V01604
Hixiene alimentaria
2c
OB
6
O01G041V01605
Políticas alimentarias
2c
OB
6
4 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G041V01701
Ciencia e tecnoloxía da carne
1c
OB
6
O01G041V01702
Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
1c
OB
6
O01G041V01703
Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais
1c
OB
6
O01G041V01704
Ciencia e tecnoloxía do leite
1c
OB
6
O01G041V01901
Seguridade alimentaria
1c
OP
6
O01G041V01902
Industrias fermentativas
1c
OP
6
O01G041V01911
Ciencia e tecnoloxía enolóxicas
1c
OP
6
O01G041V01903
Ciencia e tecnoloxía dos cereais
2c
OP
6
O01G041V01904
Materias primas
2c
OP
6
O01G041V01905
Prevención de riscos laborais
2c
OP
6
O01G041V01906
Xestión da calidade
2c
OP
6
O01G041V01912
Análise e control da calidade en enoloxía
2c
OP
6
O01G041V01913
Viticultura
2c
OP
6
O01G041V01914
Avaliación sensorial dos alimentos
2c
OP
6
O01G041V01981
Prácticas externas
2c
OB
6
O01G041V01991
Traballo de Fin de Grao
2c
OB
6
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000