Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Microbioloxía industrial alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2021_22
Materia Microbioloxía industrial alimentaria Código O01G041V01504
Titulacion
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OB 3 1c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Coordinador/a
Rodríguez López, Luís Alfonso
Correo-e lalopez@uvigo.es
Profesorado
Rodríguez López, Luís Alfonso
Web
Descrición xeral Con esta asignatura se pretende:
Comprender os termos de cultivo de microorganismos, tasa de multiplicación, as actividades bioquímicas, manipulación xenética.
- Coñecer oos microorganismos que se utilizan na elaboración, transformación dos alimentos e como se desenrolan.
-Entender o procesos de producción
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000