Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Avaliación sensorial dos alimentos
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Avaliación sensorial dos alimentos Código O01G041V01914
Titulacion
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua impartición
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Míguez Bernárdez, Monserrat
Correo-e mmiguez@uvigo.es
Profesorado
Míguez Bernárdez, Monserrat
Web
Descrición xeral Nesta materia o estudante adquirirá os coñecementos básicos da análise sensorial e coñecerá a metodoloxía necesaria para aplicalo en estudos de mercado, no control de calidade dos alimentos e na investigación e desenvolvemento de novos produtos
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000