Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Análise e control da calidade en enoloxía
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2021_22
Materia Análise e control da calidade en enoloxía Código O01G041V01912
Titulacion
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua impartición
Castelán
Francés
Galego
Inglés
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Falqué López, Elena
Correo-e efalque@uvigo.es
Profesorado
Falqué López, Elena
Web
Descrición xeral Que o alumno coñeza a importancia de diversos compoñentes de uvas, mostos, viños e destilados, definitorios das súas calidades; así como a metodoloxía de análise para a súa identificación e determinación.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000