Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ampliación de bromatoloxía
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2021_22
Materia Ampliación de bromatoloxía Código O01G041V01601
Titulacion
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OB 3 2c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Martínez Carballo, Elena
Correo-e elena.martinez@uvigo.es
Profesorado
González Barreiro, Carmen
Martínez Carballo, Elena
Reboredo Rodríguez, Patricia
Web
Descrición xeral Coa materia Ampliación de Bromatología abarcaranse:
1. Os aspectos teóricos e prácticos necesarios para planificar, aplicar e xestionar a metodoloxía de análise máis adecuada para levar a cabo o control e a avaliación da calidade dos distintos grupos de alimentos.
2. Os aspectos máis importantes do control e avaliación da calidade dos alimentos de orixe animal e vexetal, así como das bebidas.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000