Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Viticultura
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2020_21
Materia Viticultura Código O01G041V01913
Titulacion
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía vexetal e ciencias do solo
Coordinador/a
Correo-e
Profesorado
Arenas Lago, Daniel
García Queijeiro, José Manuel
Web http://cursos.faitic.uvigo.es/tema1920/claroline/course/index.php
Descrición xeral Esta materia pretende dar a coñecer ao alumno os aspectos máis relevantes da bioloxía da vide e a súa interacción co medio, así como a súa sistemática. Por outra banda introducir ao alumno nas accións relativas ao seu cultivo a fin de obter unha viticultura de calidade.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000