Como accedo á conta de correo da Universidade de Vigo?

Mediante o webmail da Unversidade de Vigo poderás:

• Activar a túa conta de correo se é a primeira vez que a vas usar
  • Recuperar a túa clave se a esqueceches

Para iso terás que:

1. Coñecer os datos de acceso á túa secretaría online
  2. Conectarte ao webmail da Universidade de Vigo
  3. Premer na ligazón da columna da dereita ("Se tes a Tarxeta Universitaria e non coñeces...")
  4. Identificarte no sistema de identifiación centralizada da Universidade de Vigo mediante un dos seguintes métodos:
    1. Conta de correo (neste caso é imposible porque non coñeces a clave)
    2. NIU - Datos de acceso á secretaría virtual (documento de identidade + NIU + clave de acceso da secretaría virtual)
    3. Certificado dixital

Dispós tamén dun manual no que se che expplica paso a paso como establecer unha nova clave á túa conta de correo.