¿Como consigo unha conta de correo da Universidade de Vigo?

Se traballas na Universidade de Vigo ou estás a estudar unha titulación oficial (Grao, Máster oficial, Doutoramento ou unha titulación de primeiro e segundo ciclo: enxeñaría, licenciatura, etc.) a túa conta de correo créase de forma automática. Só a terás que activar seguindo os seguintes pasos:

1. Obtén a túa conta de usario na Secretaría Online (se ainda non o tes): Na actualidade as contas de usario da Secretaría créanse de forma automática para estudantes, así que debería chegar con que solicitases recuperar os teus datos de acceso. En caso de que sexas empregado ou se producise algún erro, tamén dispós da opción de crear conta de usuario.
  2. Activa a túa conta de correo: A partir das contas de usario da Secretaría, as contas de correo persoais créanse de forma automática polas noites, así que unha vez que teñas a túa conta de usuario da Secretaría deberás agardar unhas 24 horas para activar a túa conta de correo, que podes facer dende o webmail da Universidade de Vigo: http://correoweb.uvigo.es.

Se esqueciches a clave da túa conta de correo tes información de como recuperala na FAQ "Como accedo á conta de correo da Universidade de Vigo"