Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias

 
1 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G041V01101 Bioloxía: Bioloxía 1c
FB 6
O01G041V01102 Física: Física 1c
FB 6
O01G041V01103 Química: Química 1c
FB 6
O01G041V01104 Matemáticas: Matemáticas 1c
FB 6
O01G041V01105 Xeoloxía: Xeoloxía 1c
FB 6
O01G041V01201 Matemáticas: Ampliación de matemáticas 2c
FB 6
O01G041V01202 Física: Ampliación de física 2c
FB 6
O01G041V01203 Química: Ampliación de química 2c
FB 6
O01G041V01204 Informática: Informática 2c
FB 6
O01G041V01205 Fisioloxía 2c
OB 6
2 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G041V01301 Empresa: Economía e empresa 1c
FB 6
O01G041V01302 Bioquímica 1c
OB 6
O01G041V01303 Química física 1c
OB 6
O01G041V01304 Química orgánica 1c
OB 6
O01G041V01305 Técnicas de preparación de mostras 1c
OB 6
O01G041V01401 Microbioloxía 2c
OB 6
O01G041V01402 Xestión de residuos 2c
OB 6
O01G041V01403 Análise instrumental 2c
OB 6
O01G041V01404 Química e bioquímica alimentaria 2c
OB 6
O01G041V01405 Introdución á enxeñaría química 2c
OB 6
3 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G041V01501 Bromatoloxía 1c
OB 6
O01G041V01502 Tecnoloxía alimentaria 1c
OB 6
O01G041V01503 Operacións básicas I 1c
OB 6
O01G041V01504 Microbioloxía industrial alimentaria 1c
OB 6
O01G041V01505 Toxicoloxía alimentaria 1c
OB 6
O01G041V01601 Ampliación de bromatoloxía 2c
OB 6
O01G041V01602 Operacións básicas II 2c
OB 6
O01G041V01603 Nutrición e dietética 2c
OB 6
O01G041V01604 Hixiene alimentaria 2c
OB 6
O01G041V01605 Políticas alimentarias 2c
OB 6
4 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G041V01701 Ciencia e tecnoloxía da carne 1c
OB 6
O01G041V01702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros 1c
OB 6
O01G041V01703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais 1c
OB 6
O01G041V01704 Ciencia e tecnoloxía do leite 1c
OB 6
O01G041V01901 Seguridade alimentaria 1c
OP 6
O01G041V01902 Industrias fermentativas 1c
OP 6
O01G041V01911 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas 1c
OP 6
O01G041V01903 Ciencia e tecnoloxía dos cereais 2c
OP 6
O01G041V01904 Materias primas 2c
OP 6
O01G041V01905 Prevención de riscos laborais 2c
OP 6
O01G041V01906 Xestión da calidade 2c
OP 6
O01G041V01912 Análise e control da calidade en enoloxía 2c
OP 6
O01G041V01913 Viticultura 2c
OP 6
O01G041V01914 Avaliación sensorial dos alimentos 2c
OP 6
O01G041V01981 Prácticas externas 2c
OB 6
O01G041V01991 Traballo de Fin de Grao 2c
OB 6
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000