Como me identifico na app da Uvigo?

Poderás identificarte na app da UVigo e acceder ao contido personalizado cos mesmos datos cos que accedes á túa secretaría persoal:

• Usuario universidade: o número de documento (DNI, NIE, pasaporte etc) co que accedes á túa secretaría virtual.
  • Password: a clave de acceso á túa secretaría persoal

IMPORTANTE: Para poder asegurar que o teu perfil está correctamente inicializado, a primeira vez deberás acceder á túa secretaría persoal mediante un navegador. Unha vez que completes o primeiro acceso xa poderás acceder desde a app.