Secretaría Uvigo

Como me identifico na app da Uvigo?

Poderás identificarte na app da UVigo e acceder ao contido personalizado cos mesmos datos cos que accedes á túa secretaría online:

• Usuario universidade: o número de documento (DNI, NIE, pasaporte etc) co que accedes á túa secretaría online.
  • Password: a clave de acceso á túa secretaría persoal

IMPORTANTE:
  • Para poder asegurar que o teu perfil está correctamente inicializado, a primeira vez deberás acceder á túa secretaría online mediante un navegador.
  • Para poder usar a app deberás tamén permitir a cesión dos teus datos de expediente aos sistemas de Universia

Unha vez que completes estes dous pasos xa poderás acceder desde a app.

Atrás