Secretaría Uvigo

Clasificación de alimentos

NomeClasificación de alimentos
Obxectivo xeralColaborar no almacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense clasificando alimentos.
Obxectivo específicoEn horario de mañás, prestar colaboración no almacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense, clasificando os alimentos por tipo de produto e de consumo preferente.
Entidade promotoraASOCIACION BANCO DE ALIMENTOS DE OURENSE
Data inicio03/12/2019
Data fin
Persoas destinatarias
Poboación en protección ou en risco de exclusión social
Descrición da actividade voluntaria
Perfil voluntariadoMaior de idade con dispoñibilidade pola mañá.
Funcións voluntariadoClasificación de alimentos e elaboración de lotes xunto co grupo de persoas voluntarias coordinado pola persoa encargada de almacén.
Actividades- Clasificar alimentos por tipo de produto e colocar por data de consumo preferente
- Preparar lotes para entregar ás entidades de consumo e reparto de toda a provincia de Ourense xunto co grupo de persoas voluntarias que participan na actividade e co apoio da persoa encargada do almacén.
Ten contacto con menoresNon
Tempo adicaciónSegundo dispoñiblidade da persoa voluntaria despois de cada campaña de recollida de alimentos así como cando se realicen os lotes para entregar ás entidades de reparto e consumo da provincia.
Lugar realizaciónAlmacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense.
ObservaciónsNon hai horarios obrigatorios, todo é baixo a dispoñibilidade da persoa voluntaria, sempre establecendo dende a Asociación do Banco de Alimentos de Ourense unhas datas para a realización da actividade.
Coordinadores

Natalia González Valencia:
988242344 / bancodealimentosourense@yahoo.es
De 9:00 a 15:00 horas.

María Jesús Fernández Linares:
604024337 / voluntariosourense@yahoo.es
De 11:00 a 15:00 horas.