Clasificación de alimentos
| Nome | Clasificación de alimentos |
| Obxectivo xeral | Colaborar no almacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense clasificando alimentos. |
| Obxectivo específico | En horario de mañás, prestar colaboración no almacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense, clasificando os alimentos por tipo de produto e de consumo preferente. |
| Entidade promotora | ASOCIACION BANCO DE ALIMENTOS DE OURENSE |
| Data inicio | 03/12/2019 |
| Data fin | 25/11/2027 |
| Persoas destinatarias | |
|
Poboación en protección ou en risco de exclusión social |
|
| Descrición da actividade voluntaria | |
| Perfil voluntariado | Maior de idade con dispoñibilidade pola mañá. |
| Funcións voluntariado | Clasificación de alimentos e elaboración de lotes xunto co grupo de persoas voluntarias coordinado pola persoa encargada de almacén. |
| Actividades | - Clasificar alimentos por tipo de produto e colocar por data de consumo preferente - Preparar lotes para entregar ás entidades de consumo e reparto de toda a provincia de Ourense xunto co grupo de persoas voluntarias que participan na actividade e co apoio da persoa encargada do almacén. |
| Ten contacto con menores | Non |
| Tempo adicación | Segundo dispoñiblidade da persoa voluntaria despois de cada campaña de recollida de alimentos así como cando se realicen os lotes para entregar ás entidades de reparto e consumo da provincia. |
| Lugar realización | Almacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense. |
| Observacións | Non hai horarios obrigatorios, todo é baixo a dispoñibilidade da persoa voluntaria, sempre establecendo dende a Asociación do Banco de Alimentos de Ourense unhas datas para a realización da actividade. |
| Coordinadores | |
|
Natalia González Valencia: María Jesús Fernández Linares: |
|