Secretaría Uvigo

Clasificación de alimentos

NombreClasificación de alimentos
Objetivo generalColaborar no almacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense clasificando alimentos.
Objetivo especificoEn horario de mañás, prestar colaboración no almacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense, clasificando os alimentos por tipo de produto e de consumo preferente.
Entidad promotoraASOCIACION BANCO DE ALIMENTOS DE OURENSE
Fecha inicio03/12/2019
fecha fin 25/11/2027
Personas destinatarias
Poboación en protección ou en risco de exclusión social
Descrición da actividade voluntaria
Perfil voluntariadoMaior de idade con dispoñibilidade pola mañá.
Funciones voluntariadoClasificación de alimentos e elaboración de lotes xunto co grupo de persoas voluntarias coordinado pola persoa encargada de almacén.
Actividades- Clasificar alimentos por tipo de produto e colocar por data de consumo preferente
- Preparar lotes para entregar ás entidades de consumo e reparto de toda a provincia de Ourense xunto co grupo de persoas voluntarias que participan na actividade e co apoio da persoa encargada do almacén.
Tiene contacto con menoresNon
Tiempo dedicacionSegundo dispoñiblidade da persoa voluntaria despois de cada campaña de recollida de alimentos así como cando se realicen os lotes para entregar ás entidades de reparto e consumo da provincia.
Lugar realizacionAlmacén da Asociación Banco de Alimentos de Ourense.
ObservacionesNon hai horarios obrigatorios, todo é baixo a dispoñibilidade da persoa voluntaria, sempre establecendo dende a Asociación do Banco de Alimentos de Ourense unhas datas para a realización da actividade.
Coordinadores

Natalia González Valencia:
988242344 / bancodealimentosourense@yahoo.es
De 9:00 a 15:00 horas.

María Jesús Fernández Linares:
604024337 / voluntariosourense@yahoo.es
De 11:00 a 15:00 horas.