¿Como consigo unha conta na Secretaría online da uvigo?

Para acceder á secretaria online da Universidade de Vigo necesitas ter unha conta de usuario.

a. Como obter a túa conta se es estudante:
Na actualidade as contas créanse de forma automática para os estudantes, así que non deberías ter que creala.

Se se produciu algún erro e a túa conta non se creou automática tes a opción de creala ti mesmo dende a páxina de inicio da secretaría virtual (premendo na ligazón "Crear conta").

b. Como obter a túa conta se es PAS ou PDI:
Podes creala ti mesmo. Deberás utilizar o código de seguridade que che foi proporcionado no servizo de PAS ou PDI ao asinar o teu contrato.