Como solicitar a tarxeta univesitaria intelixente (TUI)?

Para poder solicitar a TUI terás que cumprir un dos seguintes requisitos:

• Estar matriculado nunha titulación oficial da Universidade de Vigo (LRU, grao, mestrado oficial, programa de doutoramento)
  • Ou ter un contrato laboral en vigor

Se cumpres algún dos requisitos anteriores, terás que seguir estes pasos:

1. Comproba que tes unha conta de usuario na secretaría virtual. Desde a secretaría virtual poderás acceder á túa conta ou crear unha se aínda non a tes. Se non es quen de recuperar os teus datos de acceso podes solicitar na secretaría do teu centro que actualicen o teu enderezo electrónico.
  2. Comproba como se vai emitir a túa tarxeta. Na sección "A miña conta" -> "Tarxetas Universitarias" da túa secretaría terás un listado coas TUI emitidas e poderás comprobar os datos cos que se emitirá a nova.
  3. Achégate a unha das oficinas do Banco Santander do teu campus, onde che tomarán unha fotografía e che entregará a túa TUI nuns minutos.

Locais, datas e horarios de emisión

No mes de setembro:

Campus de Vigo
De luns a venres, de 8.30 a 14.30 h e de 15.30 a 17.00 h
Área Comercial Local B1A

Campus de Pontevedra
De luns a venres, de 10.00 a 14.00 h.
Na Facultade de Ciencias Sociais e da Comunicación

Campus de Ourense
De luns a venres, de 8.30 a 14.30 h e de 15.30 a 17.00 h.
No local do Pavillón de Estudantes ao lado da Oficina do Banco Santander

Do 5 ao 9 de outubro

Escola de Enxeñería Industrial (sede cidade)
Rúa do Conde de Torrecedeira, 86
36208 Vigo
De 10.00 a 14.00 h

Fóra destas datas, poderás solicitala nas oficinas do Banco Santander situadas en cada campus.