Como solicitar a tarxeta univesitaria intelixente (TUI)?

Para poder solicitar a TUI terás que cumprir un dos seguintes requisitos:

• Estar matriculado nunha titulación oficial da Universidade de Vigo (LRU, grao, mestrado oficial, programa de doutoramento)
  • Ou ter un contrato laboral en vigor

Se cumpres algún dos requisitos anteriores, terás que seguir estes pasos:

1. Comproba que tes unha conta de usuario na secretaría virtual. Desde a secretaría virtual poderás acceder á túa conta ou crear unha se aínda non a tes. Se non es quen de recuperar os teus datos de acceso podes solicitar na secretaría do teu centro que actualicen o teu enderezo electrónico.
  2. Comproba como se vai emitir a túa tarxeta. Na sección "A miña conta" -> "Tarxetas Universitarias" da túa secretaría terás un listado coas TUI emitidas e poderás comprobar os datos cos que se emitirá a nova.
  3. Achégate a unha das oficinas do Banco Santander do teu campus, onde che tomarán unha fotografía e che entregará a túa TUI nuns minutos.

Locais, datas e horarios de emisión

Ata o 30 de setembro:

Campus de Vigo
De luns a venres, de 8.30 a 14.30 h e de 15.30 a 17.00 h.
No edificio Miralles, acceso 4, sala II,

Campus de Pontevedra
De luns a venres, de 10.00 a 14.00 h.
Na Facultade de Ciencias Sociais e da Comunicación

Campus de Ourense
De luns a venres, de 8.30 a 14.30 h e de 15.30 a 17.00 h.
No local do Pavillón de Estudantes ao lado da Oficina do Banco Santander

Do 23 ao 27 de setembro, de 10.00 a 14.00 h, tamén poderás obter a túa tarxeta universitaria intelixente na sede Cidade da Escola de Enxeñería Industrial, rúa do Conde de Torrecedeira, 86, 36208 Vigo.

Fóra destas datas, poderás solicitala nas oficinas do Banco Santander situadas en cada campus.