¿Como solicitar a Tarxeta Univesitaria Intelixente (TUI)?

Para poder solicitar a TUI terás que cumprir un dos seguintes requisitos:

• Estar matriculado nunha titulación oficial da Universidade de Vigo (LRU, Grao, mestrado oficial, programa de doutoramento)
  • ou ter un contrato laboral en vigor

Se cumples algún dos requisitos, terás que seguir estes pasos:

1. Comproba que tes un NIU. Dende a secretaría virtual poderás recuperar o teu NIU ou crear un se aínda non o tes. Se non eres quen de recuperar os teus datos de acceso podes solicitar na Secretaría do Centro que actualicen os teu enderezo electrónico.
  2. Comproba cómo se vai a emitir a túa tarxeta. Na sección "A miña conta" -> "Tarxetas Universitarias" da túa secretaría virtual terás un listado coas TUI emitidas e a opción de comprobar os datos cos que se emitirá a nova. Ten en conta que só se emitirán 2 TUI gratuítas por ano académico.
  3. Achégate a unha das oficinas do Banco Santander do Campus (Campus de Ourense, Campus de Pontevedra, Campus de Lagoas-Marcosende en Vigo) e nuns minutos terás a túa tarxeta. Non é preciso que aportes ningunha fotografía, xa que se che tomará na propia oficina.

NOVIDADE 2017: Dende xullo de 2017 poderás ter a TUI no teu dispositivo móbil ao instalar a nova app da Uvigo

IMPORTANTE: Durante o período de matrícula (segunda quincena de xullo e setembro) os puntos de emisión moveranse das oficinas do Banco Santader a un local específico de emisión da TUI. Estes locais son:

• Ourense: local denominado "Pavillón Estudantes", anexo á oficina do banco
  • Pontevedra: aula denominada "Observatorio ambiental", na Escola Universitaria de Enxeñaría Técnica Forestal
  • Vigo: Sala II do edificio Miralles