¿Como solicitar a Tarxeta Univesitaria Intelixente (TUI)?

Para poder solicitar a TUI terás que cumprir un dos seguintes requisitos:

• Estar matriculado nunha titulación oficial da Universidade de Vigo (LRU, Grao, mestrado oficial, programa de doutoramento)
  • ou ter un contrato laboral en vigor

Se cumples algún dos requisitos, terás que seguir estes pasos:

1. Comproba que tes unha conta de usuario na Secretaría online. Dende a secretaría online poderás acceder á túa conta ou crear unha se aínda non a tes. Se non eres quen de recuperar os teus datos de acceso podes solicitar na Secretaría do Centro que actualicen o teu enderezo electrónico.
  2. Comproba cómo se vai a emitir a túa tarxeta. Na sección "A miña conta" -> "Tarxetas Universitarias" da túa Secretaría terás un listado coas TUI emitidas e a opción de comprobar os datos cos que se emitirá a nova.
  3. Achégate a unha das oficinas do Banco Santander do Campus (Campus de Ourense, Campus de Pontevedra, Campus de Lagoas-Marcosende en Vigo), onde che tomarán unha fotografía e nus minutos terás a túa TUI virtual.

IMPORTANTE: Durante os períodos do 17 ao 26 de xullo (de 10:00h a 14:00h.) e do 3 ao 30 de setembro (de 08:30h a 14:30h y de 15:30h a 17:30h) os locais de emisión das TUI serán os seguintes:

• Vigo: Edificio Miralles, Sala II
  • Pontevedra: Facultade de Ciencias Sociais
  • Ourense: local “Pavillón de Estudantes” o lado da Oficina Universitaria do Banco Santander

Tamén poderás obter a TUI na Escola de Enxeñaría Industrial na rúa Conde de Torrecedeira nº 86-Vigo, os días 16, 18, 20, 23, 25 e 27 de setembro en horario de 10:00h a 14:00h

Fóra destas datas, atenderase nas oficinas do Banco Santander situadas en cada campus