Secretaría Uvigo

BIP Erasmus_Food Quality, Circular Economy & Biotechnology Synergies

TipoMobilidade estudantes
Organismo convocanteUniversidade de Vigo
CódigoBIP Erasmus_Food Quality
Data inicio solicitudes19/11/2025
Data fin solicitudes23/11/2025
Enderezo formulario para solicitude onlinehttps://uvigo.moveon4.de/form/60c38279ac1c46496e1da6e4/glg
Descripción

Curso intensivo Erasmus que terá lugar na Brno University of Technology (Chequia) do 20 ao 25 de abril de 2026, cun compoñente virtual que terá lugar entre o 9 o 20 de marzo. 

Requisitos
  • Estar matriculado/a na Universidade de Vigo nos programas de doutoramento vinculados cos seguintes perfís profesionais: Enxeñería Química, Ambiental ou Industrial e áreas afíns, Biotecnoloxía e areas afíns.
  • Nivel de inglés: mínimo B1
Documentacion

Consultar o punto 5.2 das bases da convocatoria (anexo I)

Observacións

Coordinadora do curso na Universidade de Vigo: Marta M. Pazos Currás 

Documentos da convocatoria

25/11/2025 - -RR listaxes provisorias de solicitudes admitidas e excluidas

Documentos da fase da convocatoria:
Atrás