BIP Erasmus_Food Quality, Circular Economy & Biotechnology Synergies
| Tipo | Mobilidade estudantes |
| Organismo convocante | Universidade de Vigo |
| Código | BIP Erasmus_Food Quality |
| Data inicio solicitudes | 19/11/2025 |
| Data fin solicitudes | 23/11/2025 |
| Enderezo formulario para solicitude online | https://uvigo.moveon4.de/form/60c38279ac1c46496e1da6e4/glg |
| Descripción | Curso intensivo Erasmus que terá lugar na Brno University of Technology (Chequia) do 20 ao 25 de abril de 2026, cun compoñente virtual que terá lugar entre o 9 o 20 de marzo. |
| Requisitos |
|
| Documentacion | Consultar o punto 5.2 das bases da convocatoria (anexo I) |
| Observacións | Coordinadora do curso na Universidade de Vigo: Marta M. Pazos Currás |
| Documentos da convocatoria | |
25/11/2025 - -RR listaxes provisorias de solicitudes admitidas e excluidas
| Documentos da fase da convocatoria: | |