Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Xestión de restauración
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2012_13
Materia Xestión de restauración Código O04G240V01504
Titulación
Grao en Turismo
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 3 1c
Lingua de impartición
Galego
Prerrequisitos
Departamento Organización de empresas e márketing
Coordinador/a
Gil Pereiras, Maria del Carmen
Correo-e carmengil@uvigo.es
Profesorado
Gil Pereiras, Maria del Carmen
Web
Descrición xeral A restauración é un dos piares claves no sistema turístico e parte esencial da súa cadena de valor. Os futuros profesionais do turismo deberán ter en conta as novas tendencias da demanda para planificar,organizar e xestionar empresas de restauración, baixo as premisas de calidade, innovación e creatividade.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000