Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Xestión de restauración
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Traballos de aula Realización de actividades que complementan á sesión maxistral. Comentarios de lecturas de artículos. Realización de exercícios teórico prácticos. Exposicións de actividades, etc.
Contémplase a actitude participativa.
15
Titoría en grupo Seguimento titorial da evolución do traballo final en grupo. 5
Presentacións/exposicións Exposición e defensa dun traballo final en grupo que se realizará ao longo do curso.

15
Traballos e proxectos Realización dun traballlo de investigación en grupo sobre algún aspecto do sector da restauración. 15
Probas de resposta curta Exame sobre os contidos teórico prácticos da materia. Incluirá preguntas teóricas e algún exercicio práctico.Pode plantearse algunha pregunta a desenvolver 50
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

A planificación  da materia supón a aplicación dun sistema de avaliación contínua, polo que a cualificación final se obterá da avaliación dos traballos de aula, traballo final, seguimento titorial e realización dun examen final. Para ter en conta as cualificacións de aula e traballo final é necesario obter unha nota mínima de 4 sobre 10 no exame final.


- Segunda convocatoria:


A nota correspondente aos exercicios realizados en grupo e traballos de aula, conservaráse durante un curso académico (convocatorias de Xuño e Xullo).


-Alumnos que non sigan avaliación continua realizarán un exame final teórico práctico sobre todos os contidos da asignatura que representará o 100% da nota.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000