Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Xestión de restauración
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Actividades introdutorias 1.5 0 1.5
 
Sesión maxistral 18.5 18.5 37
Resolución de problemas e/ou exercicios 5 10 15
Traballos de aula 4 4 8
Estudo de casos/análises de situacións 6 18 24
Titoría en grupo 1.5 4.5 6
Saídas de estudo/prácticas de campo 1.5 0 1.5
 
Presentacións/exposicións 3 6 9
 
Traballos e proxectos 0 26 26
Probas de resposta curta 2 20 22
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000