Guia docente 2017_18
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias

 
1 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01M142V01101 Bioestadística e Deseño Experimental 1c
OB 3
O01M142V01102 Métodos Matemáticos para a Modelización da Investigación 1c
OB 3
O01M142V01103 Técnicas de Documentación para a Investigación 1c
OB 3
O01M142V01104 Riscos Químicos na Cadea Alimentaria 1c
OB 3
O01M142V01105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico 1c
OP 3
O01M142V01106 Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental 1c
OP 3
O01M142V01108 Fisioloxía do Estrés. Adaptación e Aclimaticación a Condicións Adversas 1c
OP 3
O01M142V01109 Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental 1c
OP 3
O01M142V01110 Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria 1c
OP 3
O01M142V01111 Deseño Asistido por Ordenador 1c
OP 3
O01M142V01112 Elementos Traza no Sistema Solo-Planta 1c
OP 3
O01M142V01114 Transporte de Auga e Solutos no Solo 1c
OP 3
O01M142V01115 Fertilizantes e Fertilización 1c
OP 3
O01M142V01116 Operacións de Separación Avanzadas 1c
OP 3
O01M142V01117 Monotorización e Control de Procesos 1c
OP 3
O01M142V01118 Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos 1c
OP 3
O01M142V01119 Contaminación Mariña e Ecotoxicoloxía 1c
OP 3
O01M142V01120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais 1c
OP 3
O01M142V01121 Análise de Aromas en Alimentos 1c
OP 3
O01M142V01122 Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos 1c
OP 3
O01M142V01123 Extractos Naturais como Antioxidantes 1c
OP 3
O01M142V01201 Implicacións Ambientais das Partículas Biolóxicas Atmosféricas 2c
OB 3
O01M142V01202 Recuperación de Solos Degradados: Tecnosolos e Fitorremediación 2c
OP 3
O01M142V01203 Química dos Produtos Fitosanitarios 2c
OP 3
O01M142V01204 Cambio Climático Global e o seu Impacto nos Ecosistemas Terrestres 2c
OB 3
O01M142V01205 Avaliación da Transferencia de Contaminantes Atmosféricos ao Sistema Planta-Solo-Auga 2c
OB 3
O01M142V01206 Tecnoloxías Limpas para a Produción de Biocombustibles 2c
OB 3
O01M142V01207 Claves para a Sostenibilidade da Produción Vexetal 2c
OP 3
O01M142V01209 Ecoloxía da Polinización. Investigación e Aplicacións 2c
OP 3
O01M142V01210 Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica 2c
OP 3
O01M142V01211 Biotratamento de Residuos Orgánicos 2c
OP 3
O01M142V01212 Alteración de Interfases Biolóxicas por Axentes Contaminantes 2c
OP 3
O01M142V01213 Produción de Compostos Base a partires de Residuos Lignocelulósicos 2c
OP 3
O01M142V01214 Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias 2c
OP 3
O01M142V01215 Biomasa: Cultivos Enerxéticos 2c
OP 3
O01M142V01216 Acondicionamento Organoléptico 2c
OP 3
O01M142V01217 Biotecnoloxía Agroalimentaria 2c
OP 3
O01M142V01218 Autenticidade Alimentaria 2c
OP 3
O01M142V01221 Procesos Avanzados de Extracción 2c
OP 3
O01M142V01225 Deseño de Novos Produtos Alimentarios 2c
OP 3
O01M142V01226 Investigación e Innovación de Alimentos Envasados 2c
OP 3
O01M142V01227 Traballo Fin de Máster 2c
OB 12
Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000 | informacion@uvigo.es            Accesibilidade | Aviso Legal