Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Investigación e Innovación de Alimentos Envasados
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2018_19
Materia Investigación e Innovación de Alimentos Envasados Código O01M142V01226
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Franco Matilla, María Inmaculada
Correo-e inmatec@uvigo.es
Profesorado
Franco Matilla, María Inmaculada
Tovar Rodríguez, Clara Asunción
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000