Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Técnicas de Documentación para a Investigación
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2018_19
Materia Técnicas de Documentación para a Investigación Código O01M142V01103
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OB 1 1c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Mejuto Fernández, Juan Carlos
Cid Samamed, Antonio
Correo-e xmejuto@uvigo.es
acids@uvigo.es
Profesorado
Cid Samamed, Antonio
Mejuto Fernández, Juan Carlos
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000