Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Cambio Climático Global e o seu Impacto nos Ecosistemas Terrestres
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2021_22
Materia Cambio Climático Global e o seu Impacto nos Ecosistemas Terrestres Código O01M142V01204
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OB 1 2c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Inglés
Prerrequisitos
Coordinador/a
Sánchez Moreiras, Adela María
Correo-e adela@uvigo.es
Profesorado
Navarro Echeverría, Luis
Nombela Castaño, Miguel Angel
Sánchez Fernández, José María
Sánchez Moreiras, Adela María
Web http://http://agrobiologia.webs.uvigo.es/en/members.html
Descrición xeral Estudio dos mecanismos de resposta e adaptación das plantas fronte a situacións cambiantes do medio. O alumno coñecerá os mecanismos fisiolóxicos de distribución vexetal, así como os rasgos fisiolóxicos vexetais de aclimatación e adaptación a condicións adversas.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000