Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias

Guía de titulación Guía de titulación
1 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01M139V01101 Bioquímica e Bioloxía Molecular 1c
OB 4.5
O01M139V01102 Estrutura do Corpo Humano 1c
OB 4.5
O01M139V01103 Fisioloxía Humana 1c
OB 6
O01M139V01104 Fisiopatoloxía 1c
OB 6
O01M139V01105 Endocrinoloxía Básica e Clínica 1c
OB 5
O01M139V01106 Metabolismo e a súa Patoloxía 1c
OB 5
O01M139V01107 Neuroendocrinoloxía 1c
OB 5
O01M139V01108 Dietética 1c
OB 4.5
O01M139V01109 Nutrición Humana 1c
OB 6
O01M139V01110 Química e Bioquímica Alimentaria 1c
OP 3
O01M139V01111 Manipulación de Alimentos 1c
OP 3
O01M139V01112 Composición de Alimentos 1c
OP 3
O01M139V01113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria 1c
OP 3
O01M139V01201 Dietotecnia 2c
OB 3
O01M139V01202 Nutrición Clínica 2c
OB 6
O01M139V01203 Dietoterapia 2c
OB 4.5
O01M139V01204 Traballo Fin de Máster 2c
OB 15
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000