Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Traballo Fin de Máster
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Trabajo Fin de Máster Código O01M139V01204
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
15 OB 1 2c
Lingua de impartición
Castellano
Prerrequisitos
Coordinador/a
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e lucascgm@uvigo.es
Profesorado
Corell Almuzara, Alfredo
Crespo Salgado, Juan José
de Carlos Villamarín, Alejandro Leonides
Diz Chaves, Yolanda María
Francisco González, María
García Soidan, José Luís
González Barreiro, Carmen
González Matías, Lucas Carmelo
Lamas Castro, José Antonio
López Pérez, Miguel
Luna Cano, Reyes
Magdalena Lopez, Carlos Jose
Mallo Ferrer, Federico
Martínez Olmos, Miguel Ángel
Miguel Villegas, Encarnación de
Míguez Miramontes, Jesús Manuel
Pastrana Castro, Lorenzo Miguel
Penin Alvarez, Manuel
Pérez Álvarez, María José
Rial Otero, Raquel
San José Arango, Joaquín
Sánchez Santos, Raquel
Sánchez Sobrino, Paula
Spuch Calvar, Carlos
Turnes Vaquez, Juan
Vigo Gago, Eva Maria
Web
Descrición xeral Al finalizar la asignatura se espera que los estudiantes sean capaces de exponer su trabajo de fin de máster ante un tribunal y en sesión pública
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000