Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Dietotecnia
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Dietotecnia Código O01M139V01201
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OB 1 2c
Lingua de impartición
Castellano
Prerrequisitos
Coordinador/a
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e lucascgm@uvigo.es
Profesorado
González Matías, Lucas Carmelo
Mallo Ferrer, Federico
Martínez Olmos, Miguel Ángel
Pérez Gil, Mª Cristina
Web
Descrición xeral Al finalizar la asignatura se espera que los estudiantes sean capaces de elaborar una dieta controlada y de planificar dietas a nivel individual y colectivo en distintas
situaciones fisiológicas y patológicas
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000