Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Instalacións industriais
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica
Bibliografía Complementaria A. Madrid, Manual de Industrias Alimentarias, Cuarta, AMV Ediciones, 2010
Stanley M. Walas, Chemical Process Equipment, Butterworth Heinemann, 1990
Arturo Giménez Gutiérrez, Diseño de procesos en ingeniería química, Reverté, 2003
Perry, R. e Green, D. W., Manual del Ingeniero Químico, McGraw Hill, 2001
Ibarz, A. e Barbosa Cánovas, G. V., Operaciones Unitarias en la Ingeniería de Alimentos, Ed Technomic Publishing Co., 1999
Fryer, P. J., Pyle D. L., Rielly, C. D., Chemical Engineering for the Food Industry, Ed. Blackie Academic and Profesional, 1997
Geankoplis, C. J., Transport unit operations, Ed. Prentice Hall International, Inc., 1993
López, A., Diseño de Industrias Agroalimentarias, Ed. A. Madrid Vicente, 1990
Heldman, D.R. e Lund, D.B., Handbook of food engineering, CRC Press, 2007
Toledo, R.T., Fundamentals of food process engineering, Springer, 2007
Bylund G., Dairy processing handbook, Tetra Pak Processing Systems AB, 1995
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000