Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Instalacións industriais
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica
Bibliografía Complementaria A. Madrid, Manual de Industrias Alimentarias, Cuarta, AMV Ediciones, 2010, Madrid
Stanley M. Walas, Chemical Process Equipment, Butterworth Heinemann, 1990, Londres
Arturo Giménez Gutiérrez, Diseño de procesos en ingeniería química, Reverté, 2003, Barcelona
Perry, R. e Green, D. W., Manual del Ingeniero Químico, McGraw Hill, 2001, Madrid
Ibarz, A. e Barbosa Cánovas, G. V., Operaciones Unitarias en la Ingeniería de Alimentos, Ed Technomic Publishing Co., 1999, Lancaster
Fryer, P. J., Pyle D. L., Rielly, C. D., Chemical Engineering for the Food Industry, Ed. Blackie Academic and Profesional, 1997, Londres
Geankoplis, C. J., Transport unit operations, Ed. Prentice Hall International, Inc., 1993, New Jersey
López, A., Diseño de Industrias Agroalimentarias, Ed. A. Madrid Vicente, 1990, Madrid
Heldman, D.R. e Lund, D.B., Handbook of food engineering, CRC Press, 2007, Boca Raton, FL. EEUU
Toledo, R.T., Fundamentals of food process engineering, Springer, 2007, New York, EEUU
Bylund G., Dairy processing handbook, Tetra Pak Processing Systems AB, 1995, Lund, Sweden
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