Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Instalacións industriais
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1: Especificar as etapas involucradas no deseño dunha planta de procesado, xunto cas técnicas e procedimentos habituais para levalas a cabo CB4
CG3
CE38
CE41
CT5
RA2: Ampliar o coñecemento das operacións básicas empregadas nos procesos CB4
CG3
CE38
CE41
CT5
RA3: Coñecer os principais procesos para elaboración de produtos alimentarios. Coñecer os residuos xerados e as súas posibilidades de aproveitamento e/ou xestión CB4
CG3
CE38
CE41
CE42
CT1
CT3
CT5
RA4: Coñecer os principais equipamentos auxiliares de que consta unha industria agroalimentaria CB4
CG3
CE38
CT5
RA5: Capacidade para a preparación previa, concepción, redacción e sinatura de proxectos para a construción, instalación, supervisión e mantemento dunha industria agroalimentaria (industrias extractivas, fermentativas, lácteas, conserveiras, hortofrutícolas, cárnicas, pesqueiras, de salgaduras e, en xeral, calquera outra dedicada á elaboración e/ou transformación, conservación, manipulación e distribución de produtos alimentarios) CB4
CG2
CG3
CE38
CE40
CE42
CT1
CT3
CT5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000