Galego
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Ciencia e tecnoloxía da carne
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2014_15
Materia
Ciencia y tecnología de la carne
Código
O01G040V01701
Titulación
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
4
1c
Lingua de impartición
Castellano
Prerrequisitos
Departamento
Ingeniería química
Coordinador/a
Martínez Suárez, Sidonia
Correo-e
sidonia@uvigo.es
Profesorado
Martínez Suárez, Sidonia
Web
Descrición xeral
Esta disciplina tiene como objetivos el estudio de la naturaleza de la carne y las causas de su alteración, además de los fundamentos científicos y las aplicaciones de los métodos utilizados para su procesado, conservación y diversificación
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000