Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Nutrición
Materias
Guía de titulación
1 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01M139V01101
Bioquímica e Bioloxía Molecular
1c
OP
4.5
O01M139V01102
Estrutura do Corpo Humano
1c
OP
4.5
O01M139V01103
Fisioloxía Humana
1c
OP
6
O01M139V01104
Fisiopatoloxía
1c
OP
6
O01M139V01105
Endocrinoloxía Básica e Clínica
1c
OB
5
O01M139V01106
Metabolismo e a súa Patoloxía
1c
OB
5
O01M139V01107
Neuroendocrinoloxía
1c
OB
5
O01M139V01108
Dietética
1c
OB
4.5
O01M139V01109
Nutrición Humana
1c
OB
6
O01M139V01110
Química e Bioquímica Alimentaria
1c
OP
3
O01M139V01111
Manipulación de Alimentos
1c
OP
3
O01M139V01112
Composición de Alimentos
1c
OP
3
O01M139V01113
Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria
1c
OP
3
O01M139V01201
Dietotecnia
2c
OB
3
O01M139V01202
Nutrición Clínica
2c
OB
6
O01M139V01203
Dietoterapia
2c
OB
4.5
O01M139V01204
Traballo de Fin de Máster
2c
OB
15
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000