Guía de titulación
|
1 Curso  |
Código | Nome | Cuadrimestre | Sinale | Cr.totais |
O01M139V01101 |
Bioquímica e Bioloxía Molecular |
1c
|
OP |
4.5 |
O01M139V01102 |
Estrutura do Corpo Humano |
1c
|
OP |
4.5 |
O01M139V01103 |
Fisioloxía Humana |
1c
|
OP |
6 |
O01M139V01104 |
Fisiopatoloxía |
1c
|
OP |
6 |
O01M139V01105 |
Endocrinoloxía Básica e Clínica |
1c
|
OB |
5 |
O01M139V01106 |
Metabolismo e a súa Patoloxía |
1c
|
OB |
5 |
O01M139V01107 |
Neuroendocrinoloxía |
1c
|
OB |
5 |
O01M139V01108 |
Dietética |
1c
|
OB |
4.5 |
O01M139V01109 |
Nutrición Humana |
1c
|
OB |
6 |
O01M139V01110 |
Química e Bioquímica Alimentaria |
1c
|
OP |
3 |
O01M139V01111 |
Manipulación de Alimentos |
1c
|
OP |
3 |
O01M139V01112 |
Composición de Alimentos |
1c
|
OP |
3 |
O01M139V01113 |
Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria |
1c
|
OP |
3 |
O01M139V01201 |
Dietotecnia |
2c
|
OB |
3 |
O01M139V01202 |
Nutrición Clínica |
2c
|
OB |
6 |
O01M139V01203 |
Dietoterapia |
2c
|
OB |
4.5 |
O01M139V01204 |
Traballo de Fin de Máster |
2c
|
OB |
15 |