Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Traballo de Fin de Máster
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2018_19
Materia Traballo de Fin de Máster Código O01M139V01204
Titulacion
Máster Universitario en Nutrición
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
15 OB 1 2c
Lingua impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e lucascgm@uvigo.es
Profesorado
Bellido Guerrero, Diego
Carballo Rodríguez, Julia
Corell Almuzara, Alfredo
de Carlos Villamarín, Alejandro Leonides
Diz Chaves, Yolanda María
Francisco González, María
García Soidan, José Luís
García-Mayor García, Ricardo
Gómez Heras, Raquel
González Barreiro, Carmen
González Matías, Lucas Carmelo
Lamas Castro, José Antonio
López Pérez, Miguel
Lorenzo Carrero, Jaime
Luna Cano, Reyes
Magdalena Lopez, Carlos Jose
Mallo Ferrer, Federico
Martínez Olmos, Miguel Ángel
Menor Fernández, Eva María
Miguel Villegas, Encarnación de
Míguez Miramontes, Jesús Manuel
Palmeiro Carballeira, Regina
Páramo Fernández, Concepción
Pastrana Castro, Lorenzo Miguel
Penin Alvarez, Manuel
Pérez Álvarez, María José
Pérez Gil, Mª Cristina
Rial Otero, Raquel
Rodríguez López, Luís Alfonso
San José Arango, Joaquín
Sánchez Santos, Raquel
Sánchez Sobrino, Paula
Santisteban Sanz, Pilar
Spuch Calvar, Carlos
Taboada Montero, Mª Cristina
Turnes Vaquez, Juan
Web
Descrición xeral Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de expor o seu traballo de fin de máster ante un tribunal e en sesión pública
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000