Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Dietética
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Dietética Código O01M139V01108
Titulacion
Máster Universitario en Nutrición
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
4.5 OB 1 1c
Lingua impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Mallo Ferrer, Federico
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e fmallo@uvigo.es
lucascgm@uvigo.es
Profesorado
Corell Almuzara, Alfredo
Diz Chaves, Yolanda María
González Matías, Lucas Carmelo
Mallo Ferrer, Federico
Martínez Olmos, Miguel Ángel
Palmeiro Carballeira, Regina
Penin Alvarez, Manuel
Sánchez Sobrino, Paula
Taboada Montero, Mª Cristina
Web
Descrición xeral Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de recoñecer a relación que existe entre os hábitos alimentarios e as necesidades nutricionais ao longo das
etapas da vida, e facer unha valoración cualitativa da nutrición dun suxeito de forma individualizada segundo as súas condicións biolóxicas
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000