Exporase o estudo de procesos prácticos nos que se apliquen as tecnoloxías estudadas e poderá realizarse de modo individual ou en grupo.
Avaliaranse RA1 e RA2
35
C7 C10
D1 D4 D5 D7 D8 D9
Traballo tutelado
Realizaranse traballos de modo individual sobre as técnicas de extracción
estudadas e aplicadas a diversos produtos de interese agroalimentario.
Avaliaranse RA1 e RA2
40
C7 C10
D1 D4 D5 D7 D8 D9
Resolución de problemas e/ou exercicios
Os estudantes realizarán unha proba para avaliar a comprensión dos principais aspectos vistos na aula.
Avaliaranse RA1 e RA2
25
D8
Outros comentarios sobre a Avaliación
As datas do exame publicaranse na web da Facultade de Ciencias e nos taboleiros informativos situados no vestíbulo do centro.
Alumnado aos cales o centro dentro das convocatorias oficiais aproboulles oficialmente a renuncia á Avaliación Continua deberán realizar un exame final da materia que supón o 100% da cualificación da materia.
Universidade de Vigo
|
Reitoría |
Campus Universitario |
C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) |
España |
Tlf: +34 986 812 000