|  |
DATOS IDENTIFICATIVOS |
2021_22 |
Materia |
Procesos Avanzados de Extracción |
Código |
O01M142V01221 |
Titulacion |
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental | |
Descriptores |
Cr.totais |
Carácter |
Curso |
Cuadrimestre |
3 |
OP |
1 |
2c
|
Lingua impartición |
|
Prerrequisitos |
|
Coordinador/a |
Domínguez González, Herminia | Moure Varela, Andrés | Torres Pérez, María Dolores |
|
Correo-e |
herminia@uvigo.es matorres@uvigo.es amoure@uvigo.es
|
Profesorado |
Domínguez González, Herminia | Moure Varela, Andrés | Torres Pérez, María Dolores |
|
Web |
|
Descrición xeral |
Estúdanse nova tecnoloxías de extracción de fraccións e compostos presentes en biomasa vegetal e de utilidade en aplicacións alimentarias |
|