Galego
Castellano
English
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Procesos Avanzados de Extracción
Avaliación
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2021_22
Materia
Procesos Avanzados de Extracción
Código
O01M142V01221
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores
Cr.totais
Carácter
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Plan de Continxencias
Descrición
Cualificación
Competencias Avaliadas
Estudo de casos
Suscitarase o estudo de procesos prácticos nos que se apliquen as tecnoloxías estudadas e poderá realizarse de modo individual ou en grupo
Avaliaranse RA1 e RA2
25
CE2
CE5
CE7
CE10
CT1
CT4
CT5
CT7
CT8
CT9
Traballo tutelado
Realizaranse traballos de modo individual sobre as técnicas de extracción
estudadas e aplicadas a diversos produtos de interese agroalimentario.
Avaliaranse RA1 e RA2
55
CE2
CE5
CE7
CE10
CT1
CT4
CT5
CT7
CT8
CT9
Resolución de problemas e/ou exercicios
Os estudantes farán unha proba para avaliar a comprensión dos principais aspectos vistos na aula
Avaliaranse RA1 e RA2
20
CT6
CT8
Outros comentarios sobre a Avaliación
Os exames realizaranse de forma presencial, salvo que a universidade acorde o contrario.
As datas establecidas son:
18 novembro ás 10:00 h
1 xullo ás 10:00 h
8 de setembro ás 10:00 h
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000