Secretaría Uvigo - Parámetros físicos e composición proximal de diferentes variedades de castaña (Castanea sativa Mill.)

Parámetros físicos e composición proximal de diferentes variedades de castaña (Castanea sativa Mill.)

Data de defensa14/09/2023
TitulaciónGrao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
CentroFacultade de Ciencias
Dirección Titoría: Sidonia Martínez Suárez
Tribunal Vogalía: Juan Antonio Centeno Domínguez
Presidencia: Elena Martínez Carballo
Secretaría: Pedro Ferreira Santos
ResumoNeste traballo, se estudarán diferentes variedades de castaña co obxetivo de caracterízalos e determinar as súas propiedades principais. Na materia prima de partida, se determinará a súa composición xeral (humidade, proteínas, cinzas, carbohidratos totais e minerais), cor, peso e rendemento. Ademáis, se avaliará a súa capacidade antioxidante e o seu contido en fenóis e favlonoides totais.
Volver