Secretaría Uvigo - Creación e viabilidade dun negocio rexional de alimentación saudable

Creación e viabilidade dun negocio rexional de alimentación saudable

Data de defensa19/11/2021
TitulaciónGrao en Administración e Dirección de Empresas
CentroFacultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Dirección Titoría: Jesús Fernando Lampón Caride
Tribunal Presidencia: Jesús Fernando Lampón Caride
ResumoO sector da alimentación é actualmente un dos máis competitivos, non só a nivel nacional, senón tamén a nivel autonómico. En primeira instancia, tras realizar un estudo de mercado e localizar unha necesidade predominante en materia de alimentación en Ourense, elaborouse un Plan de Empresa para satisfacer esta necesidade. Neste TFG detállanse os pasos a seguir para desenvolver un negocio viable e sostible. Dito plan de empresa será o núcleo deste TFG, incluíndo as conclusións sobre a súa viabilidade.

Palabras clave: emprendemento, alimentación saudable, mercadotecnia dixital, plan de negocio
Volver