Adaptación do enoturismo á era covid e expectativas de futuro. Caso de estudo da Ruta do Viño Rías Baixas.
Data de defensa | 16/09/2021 |
Titulación | Máster Universitario en Dirección e Planificación do Turismo Interior e de Saúde |
Centro | Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo |
Dirección |
Titoría: Noelia Araújo Vila |
Tribunal |
Presidencia: José Antonio Fraiz Brea Vogalía: Ana Isabel Gueimonde Canto Secretaría: Diego Rodríguez-Toubes Muñiz |
Resumo | A pandemia de coronavirus afectou ao sector turístico a nivel mundial. O enoturismo viuse tamén afectado pola pandemia. Este traballo céntrase na Ruta do Viño Rías Baixas. O obxectivo deste traballo é coñecer de qué forma adaptáronse as bodegas á situación de pandemia, determinando os cambios na oferta, os cambios na demanda e as expectativas de futuro do sector. Para iso, levouse a cabo unha investigación cualitativa vía entrevistas en profundidade semiestructurada aos responsables de nove bodegas da ruta. Enoturismo, Coronavirus, Rías Baixas, Galicia, Ruta do Viño. |