Secretaría Uvigo - Adaptación do enoturismo á era covid e expectativas de futuro. Caso de estudo da Ruta do Viño Rías Baixas.

Adaptación do enoturismo á era covid e expectativas de futuro. Caso de estudo da Ruta do Viño Rías Baixas.

Data de defensa16/09/2021
TitulaciónMáster Universitario en Dirección e Planificación do Turismo Interior e de Saúde
CentroFacultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Dirección Titoría: Noelia Araújo Vila
Tribunal Presidencia: José Antonio Fraiz Brea
Vogalía: Ana Isabel Gueimonde Canto
Secretaría: Diego Rodríguez-Toubes Muñiz
ResumoA pandemia de coronavirus afectou ao sector turístico a nivel mundial. O enoturismo viuse tamén afectado pola pandemia. Este traballo céntrase na Ruta do Viño Rías Baixas. O obxectivo deste traballo é coñecer de qué forma adaptáronse as bodegas á situación de pandemia, determinando os cambios na oferta, os cambios na demanda e as expectativas de futuro do sector. Para iso, levouse a cabo unha investigación cualitativa vía entrevistas en profundidade semiestructurada aos responsables de nove bodegas da ruta.
Enoturismo, Coronavirus, Rías Baixas, Galicia, Ruta do Viño.
Volver