Secretaría Uvigo - Plan de acción de mellora para a zona de envasado dunha empresa conserveira

Plan de acción de mellora para a zona de envasado dunha empresa conserveira

Data de defensa16/09/2021
TitulaciónMáster Universitario en Dirección e Innovación da cadea de subministración
CentroEscola de Enxeñaría Industrial
Dirección Titoría: Jose Carlos Prado Prado
Tribunal Secretaría: Arturo José Fernández González
Presidencia: José Antonio Comesaña Benavides
Vogalía: Mar Fernández Vázquez-Noguerol
ResumoO presente traballo propón a xeración dun plan de accións que teñan un impacto positivo e que sirvan para tomar medidas para a mellora dos procesos produtivos da área de envasado dunha empresa conserveira; que se basea na detección de fallos e a partir de aí propoñen unha serie de melloras que repercuten na produción actual, na percepción do cliente e nas variables internas. Todo isto, para que a empresa sexa máis competitiva no panorama actual do mercado e amplíe o seu crecemento a outros mercados.
Volver