Secretaría Uvigo - Modelos cinéticos para describir a hidrólise enzimática de xilano

Modelos cinéticos para describir a hidrólise enzimática de xilano

Data de defensa16/09/2021
TitulaciónMáster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
CentroFacultade de Ciencias
Dirección Titoría: María Luísa Rúa Rodríguez
Cotitoría: Ana María Torrado Agrasar
Tribunal Secretaría: Paula Pérez Rodríguez
Presidencia: Francisco Javier Rodríguez Rajo
Vogalía: Sandra Rivas Siota
ResumoEste traballo ten como obxectivo evaluar o potencial de unha endoxilanasa comercial para hidrolizar o arabinoxilano de trigo para a produción de oligosacáridos prebioticos de baixo peso molecular e analizar o efecto da temperatura sobre a cinética de hidrólise e a composición dos produtos finais. Palabras clave: xilanasa, oligosacáridos, arabinoxilano.
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