Secretaría Uvigo - Extracción multietapa de ácidos graxos e antioxidantes de Mastocarpus stellatus mediante tecnoloxía de fluídos supercríticos e microondas.

Extracción multietapa de ácidos graxos e antioxidantes de Mastocarpus stellatus mediante tecnoloxía de fluídos supercríticos e microondas.

Data de defensa16/11/2020
TitulaciónGrao en Enxeñaría Agraria
CentroFacultade de Ciencias
Dirección Titoría: Paula Rodríguez Seoane
Cotitoría: Beatriz Díaz Reinoso
Tribunal Presidencia: María del Carmen Seijo Coello
Secretaría: Sandra Rivas Siota
Vogalía: María Dolores Torres Pérez
ResumoO obxectivo principal deste traballo é a extracción en varias etapas de ácidos graxos e antioxidantes da alga vermella Mastocarpus stellatus, ca finalidade de contribuír na procura de fontes sustentables destes biocompostos. As extraccións foron feitas utilizando fluídos supercríticos (SFE) e extracción asistida por microondas (MAE), para posteriormente determinar a súa composición mediante diferentes técnicas analíticas.
Volver