Secretaría Uvigo - Achegas nutricionais de pensos elaborados con proteínas animais transformadas (PAT) e necesidades nutricionais dos animais monogástricos

Achegas nutricionais de pensos elaborados con proteínas animais transformadas (PAT) e necesidades nutricionais dos animais monogástricos

Data de defensa14/09/2023
TitulaciónGrao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
CentroFacultade de Ciencias
Dirección Titoría: Sidonia Martínez Suárez
Tribunal Presidencia: Elena Martínez Carballo
Vogalía: Juan Antonio Centeno Domínguez
Secretaría: Pedro Ferreira Santos
Resumomentos
obtidos a partir da carne de insectos na alimentación animal, os métodos de tratamento para o
os insectos están sometidos e os patóxenos máis comúns aos que son susceptibles
os insectos.
Ademais, estableceranse as definicións dos principais compoñentes dos pensos.
sen a utilización de insectos ou produtos obtidos deles e os seus valores
co fin de explicar adecuadamente a posible substitución dalgún destes
compoñentes por insectos procesados.
Deste xeito, espérase establecer que insectos ou conxunto de insectos se poderían utilizar
substitución total ou parcial dos compoñentes tradicionais dos pensos destinados
animais de granxa monogástricos para consumo humano como porcos e
algúns paxaros
Volver