Achegas nutricionais de pensos elaborados con proteínas animais transformadas (PAT) e necesidades nutricionais dos animais monogástricos
Data de defensa | 14/09/2023 |
Titulación | Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos |
Centro | Facultade de Ciencias |
Dirección |
Titoría: Sidonia Martínez Suárez |
Tribunal |
Presidencia: Elena Martínez Carballo Vogalía: Juan Antonio Centeno Domínguez Secretaría: Pedro Ferreira Santos |
Resumo | mentos obtidos a partir da carne de insectos na alimentación animal, os métodos de tratamento para o os insectos están sometidos e os patóxenos máis comúns aos que son susceptibles os insectos. Ademais, estableceranse as definicións dos principais compoñentes dos pensos. sen a utilización de insectos ou produtos obtidos deles e os seus valores co fin de explicar adecuadamente a posible substitución dalgún destes compoñentes por insectos procesados. Deste xeito, espérase establecer que insectos ou conxunto de insectos se poderían utilizar substitución total ou parcial dos compoñentes tradicionais dos pensos destinados animais de granxa monogástricos para consumo humano como porcos e algúns paxaros |