Secretaría Uvigo - Determinación do contenido fenólico total, vitamina C e capacidad antioxidante do polen apícola producido en Galicia

Determinación do contenido fenólico total, vitamina C e capacidad antioxidante do polen apícola producido en Galicia

AutoríaLaura Carrera López
Data de defensa12/09/2023
TitulaciónGrao en Ciencias Ambientais
CentroFacultade de Ciencias
Dirección Titoría: Olga Escuredo Pérez
Cotitoría: Patricia Reboredo Rodríguez
Tribunal Presidencia: Carmen González Barreiro
Vogalía: María Shantal Rodríguez Flores
Secretaría: Guillermo Guada Prada
ResumoMoitos son os seres vivos que participan na polinización. Un proceso esencial para a vida na terra, que ten múltiples beneficios para a saúde do ser humano.

No estudo de este Traballo de Fin de Grado, fixemos un análisis polínico con diferentes orixes botánicos para determinar a diversidad do color (Cietlab), o contido fenólico, a vitamina C e a capacidades antioxidante de 15 mostras recollidas en diferentes localizacións galegas.
Volver