Secretaría Uvigo - Análise e evolución do sector hosteleiro en España

Análise e evolución do sector hosteleiro en España

Data de defensa04/07/2022
TitulaciónGrao en Administración e Dirección de Empresas
CentroFacultade de Ciencias Económicas e Empresariais
Dirección Titoría: Juan Carlos Suris Regueiro
Tribunal Titoría: Juan Carlos Suris Regueiro
ResumoEste traballo ten como obxectivo conocer en profundidade a clasificación e a evolución do sector hosteleiro na franxa temporal do ano 2.000 ata o 2.021 aproximadamente. A metodoloxía empregada na elaboración do mesmo foi facendo unha división en tres capítulos. O primeiro componse da clasificación e a importancia do sector hosteleiro para a economía española e europea. O segundo capítulo inclúe a evolución da hostelería na franxa temporal que se indicou antes. Por último, no terceiro realízanse unhas conclusións axeitadas con respecto aos primeiros capítulos, en maior medida do capítulo dous. Por outra parte, tamén se estiman unhas perspectivas de futuro de cómo evolucionará o sector hosteleiro.
Volver