Tipo convocatoria | Prácticas extracurriculares |
Número vacantes | 2 |
Data de comezo da publicación | 05/09/2019 |
Data de remate da publicación | 30/09/2019 |
Empresa | EY |
Lugar de traballo | Vigo |
Duración | 6 meses |
Remuneración | 600 €/mes |
Número de horas semanais | 35 |
Xornada completa | Si |
Horario | 7 horas diarias de luns a venres |
Funcións | Apoio en auditorías de contas financeiras, informes especiais requiridos pola lexislación vixente, revisións de estados financeiros, normas contables internacionais ou saídas a bolsa. |
Destinatarios(So estudantes da Universidade de Vigo) |
-
Grao en Administración e Dirección de Empresas
| Estudantes con carga lectiva compatible co horario da práctica académica externa
-
Grao en Economía
| Estudantes con carga lectiva compatible co horario da práctica académica externa
-
Grao en Comercio
| Estudantes con carga lectiva compatible co horario da práctica académica externa
-
PCEO Grao en Administración e Dirección de Empresas/Grao en Dereito
| Estudantes con carga lectiva compatible co horario da práctica académica externa
|
Documentación a presentar |
Currículum vitae no que se faga constar a referencia desta bolsa, expediente académico actualizado e horario do curso académico |
Lugar de presentación da documentación |
Por e-mail a practicas.online@fundacionuvigo.es
- Indicar no asunto do e-mail a referencia da convocatoria (PE-XXX-XX-XXXX)
-
Adxuntar en pdf:
- Un arquivo co CV. Nome do arquivo: Referencia–CV–nome e primer apelido. Exemplo: PE-3XX-19-0001-CV-María Pousa
- Outro arquivo co expediente académico actualizado co nº de créditos superados e o horario do curso académico. Nome do arquivo: Referencia-EXP-nome e primer apelido. Exemplo: PE-3XX-19-0001-EXP-Manuel Carballo
- Só se admitirán arquivos en pdf cun tamaño máximo de 1 MB en total.
Por correo postal ou en man en
- Fundación Universidade de Vigo. Área comercial, Local A-12. Campus Universitario. 36310 Vigo
- Fundación Universidade de Vigo. Edificio Administrativo. Campus Universitario. 32004 Ourense
|