Secretaría Uvigo
.:: Portal de avisos da Universidade de Vigo ::.
BIP Erasmus RADIANT - Tradition in culinary innovation: from minor to major - 3rd edition
Bolsas e axudas
05-12-2025 ata: 31-07-2026Con data de 5 de decembro de 2025 publicouse a convocatoria de bolsas para participar no BIP Erasmus: Radiant - Tradition in culinary innovation: from minor to major.
O curso terá un formato presencial na Universidade de Porto (Portugal) do 23 ao 27 de febreiro de 2026, cun compoñente virtual que terá lugar entre o 2 e o13 de febreiro de 2026.
As bases da convocatoria e os anexos pódense consultar no portal de bolsas:
https://secretaria.uvigo.gal/uv/web/convocatoria/public/show/1728
O prazo de presentación de solicitudes finaliza 12 de decembro de 2025 ás 23:59 horas.
As consultas sobre cuestións académicas deberán dirixirse á persoa coordinadora do curso: Jesús Simal.
Saúdos,