Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Procesos Avanzados de Extracción
   Contidos
Tema Subtema
Tema 1. Introdución 1.1 Revisión dos procesos de extracción convencionais 1.2. Fundamento e variables principais. 1.3. Estratexias para mellorar a eficacia dos procesos de extracción. 1.4. Introdución a novas metodoloxías
Tema 2 Extracción con fluídos *presurizados 2.1. Extracción con fluídos *supercríticos (*FSC) 2.1.1. Fundamento e variables principais. 2.1.2. Vantaxes e inconvenientes 2.2. Extracción con outros "" fluídos *presurizados 2.2.1. Fundamento e Variables principais 2.3. Procesos *hidrotérmicos. 2.3.1 Fundamento e variables principais. 2.4. Equipos e exemplos de aplicación na industria alimentaria
Tema 3 Outras tecnoloxías 3.1. Extracción asistida por microondas 3.2. Extracción asistida por *ultrasonidos
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