Educational guide 2025_26
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Industrias fermentativas
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2025_26
Materia Industrias fermentativas Código O01G041V01902
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 4 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Enxeñaría química
Coordinador/a
Santos Fernandes, Helena Raquel Dos
Correo-e helenaraquel.dossantos@uvigo.gal
Profesorado
Domínguez González, José Manuel
Muñoz Seijas, Nuno
Santos Fernandes, Helena Raquel Dos
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000