Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ampliación de bromatoloxía
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Diferenciar a calidade dun alimento atendendo as propiedades físico-químicas A3
B3
C4
C13
C19
D1
RA2: Coñecer os principios estatísticos básicos de análise dos alimentos A3
B5
C2
C4
C18
C19
D1
D5
RA3: Coñecer os métodos de análise de alimentos para efectuar o control e avaliación da súa calidade. A3
B3
C2
C8
C13
C17
C19
D1
D5
D8
D11
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000