Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ampliación de bromatoloxía
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica S. Nielsen, Análisis de los alimentos, Acribia, 2008
S. Nielsen, Food analysis, Springer International Publishing, 2017
I.J. Larrañaga, J.M. Carballo, M.M. Rodríguez, M.A. Fernández, Control e higiene de los alimentos, McGraw Hill, 1998
R. Matissek, F.M. Schnepel, G. Steiner, Análisis de los alimentos: fundamentos, métodos y aplicaciones, Acribia, 1998
L. M. L. Nollet, F. Toldrá, Handbook of food analysis, CRC Press, Taylor & Francis Group, 2015
Bibliografía Complementaria A. McElhaton, R. Marshall, J. Richard, Food safety, Springer, 2007
S. Ötles, Methods of analysis of food components and additives, CRC Press, 2012
Y. Picó, Chemical analysis of food. Techniques and applications, Elsevier, 2012
Base de datos Scopus,
Base de datos Aranzadi,
http://www.aecosan.msssi.gob.es/AECOSAN/web/home/aecosan_inicio.htm, Agencia española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición,
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000