Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Fisioloxía
   Competencias de titulación
Código Descrición
A2 Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos
A17 Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios
A22 Capacidade para realizar educación alimentaria
B1 Capacidade de organización e planificación
B2 Capacidade de análise e síntese
B5 Capacidade de xestión da información
B6 Adquirir capacidade de resolución de problemas
B8 Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais
B9 Habilidades nas relacións interpersoais
B11 Habilidades de razoamento crítico
B13 Aprendizaxe autónoma
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000